dinsdag 27 september 2011

Something old, something new, something......

Op het forum van Scrapfever heb ik meegedaan aan de wedstrijd van September. De opdracht was Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue. Deze vier dingen moest je verwerken in de Lay Out. Ik heb het volgende ervan gemaakt.

Something Old; het garen aan de rand komt uit een antiek winkel, ook mijn oude kapsel.
Something New; het papier en de embelisch zijn nieuw.
Something Borrowed; Ik heb de kapster geleend om de foto's te maken, ook heb ik de Lo gelift uit het blad Creatief met Foto's.
Something Blue; rechtsonderin bij de bloemen zit een blauw bling bling steentje, het cardstock is blauw, mijn kapmantel en de achtergrond (kast) is blauw.

Het papier en de meeste embelisch zijn van Pink Paislee Butterflygarden. De randen heb ik met een tim holtz mesje bewerkt, de drie bloemen rechts boven heb ik met glimmermist (caramel/apple) besprenkeld. De stiklijn heb ik met de Sew Easy gemaakt en vervolgens met de hand zitten stikken. Het garen komt bij de Hoedendoos in Enkhuizen vandaan. De vlinder linksboven heb ik van een ander blad uitgeknipt en er met foamtape op geplakt zodat je een beetje diepte krijgt wat op de foto helaas niet te zien is. Ook de grote roos links onderin heb ik uigeknipt en met foamtape opgeplakt. De randen zijn met Vintage Photo geinkt. De tekst heb ik met het lettertype Skooshy van Sizzix uitgestanst op mijn cuttlebug.

Ik ben best wel een beetje trots op het resultaat.

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke originele LO.
  Stoer je haar afknippen.
  Succes met de challenge.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je mag er trots op zijn hoor..een pracht van een LO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt een hele gave LO Maudy !!! Leuk hoe je alles hebt omschreven.
  Liefs, Maeycke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heb je even mooi gemaakt! Leuke LO geworden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige layout, leuk Thema! Ik ben je volger geworden...
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen